Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

You are here

Ανδρέας Γεωργιάδης Director: 

Ξεκίνησα στην χωρο του F2F marketıng τον Ιούλιο του 2015 στην Λευκωσία. Ήμουν σχετικά μεγάλος σε ηλικία, 30 χρονών και με καθόλου εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο γιατί είχα σπουδάσει μηχανολόγος. Οι μόνες μου εργασιακές εμπειρίες ήταν από το χώρο που είχα σπουδάσει της μηχανολογίας. Στην αρχή οι αμφιβολίες ήταν αρκετές. Αυτό που χαρακτητίζει όμως είναι οτι μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ετσι το πρωτο καιρο τον είδα σαν μια πρόκληση. Έμαθα πάρα πολλά. Την τέχνη της πώλησης, που υπάρχει σε όποιο επαγγελμα και αν ασχοληθεί κάποιος, έγινα πιο επικοινωνιακός, συμμετείχα σε σεμινάρια είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό. Είδα τη δουλειά μου να αναγνωρίζεται και να μην χρειάζεται να περιμένω στην σειρά για να εξελιχθώ και να πετύχω αυτά που ήξερα. Ασχολήθηκα με το HR ανάπτυξα τα leadershıp skılls μου και μου δώθηκε η ευκαιρία από τον κ.Μάνο Καστιγάκη να χειριστώ μια ομάδα ανθρώπων για ένα κοινό στόχο και σκοπό.

    Το επόμενο βήμα στην πορεία μου ήταν να μου δοθεί η ευκαιρία ξεκινήσω κάτι από την αρχή! Έτσι τον Ιούλιο του 2016 με την βοήθεια κάποιων από των συνεργατών μου ξεκινήσαμε την HDT Sales & Marketıng!! Προκλήσεις; Ατελείωτες!! Όμως με σκληρή δουλειά φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα!! Τα επόμενα βήματα μας είναι να αναλάβομε μία τουλάχιστον ακόμη καμπάνια και να επεκταθούμε και στην υπόλοιπη Κύπρο. 

 Τα άτομα που θέλουμε να μεγαλώσουν την παρέα μας θα είναι γεμάτα ενέργεια και επαγγελματισμό! Προσφέρουμε μόνο σκληρή δουλειά, μάθηση και μια ευκαιρεία για κάποιον να κτίσουμε μαζί κάτι ακόμη μεγαλύτερο!!!

 

Ανθή Δημητρίου ΗR Administrator:

Ονομάζομαι Ανθή Δημητρίου και είμαι 33 ετών. Ξεκίνησα στην εταιρεία τον Μάρτιο του 2016 στην Λευκωσία και από τον Δεκέμβριο του 2016 βρίσκομαι στα γραφεία της HDT στην Πάφο. Είχα εργαστεί ξανά ως γραμματέας σε διάφορες εταιρείες αλλά ποτέ σε εταιρεία Marketing. Αυτό που μου άρεσε στην εταιρεία αρχικά ήταν το ευχάριστο και νεανικό κλίμα. Σχετίζεσαι με ανθρώπους με ευχάριστες προσωπικότητες, φιλόδοξους κι επαγγελματίες ταυτοχρόνως.  

Το κυριότερο για μένα όμως ήταν ότι και η θέση της γραμματέας έχει την δική της εξέλιξη. Το σύστημα είναι αξιοκρατικό για όλους ανεξαρτήτως θέσης κι εμπειρίας.

Στόχος μου για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια είναι να εκπαιδεύσω ακόμη 2 admins και να συνεχίσω σε καινούργια πόλη ή γιατί όχι σε καινούργια χώρα με καινούργια project. Κυνηγώ καθημερινώς να μαθαίνω καινούργια πράγματα και να βελτιώνομαι σε άλλα από τους καλύτερους.